Ett snyggt och smart
stänkskydd för kök

Glas är ett material som är både väldigt snyggt och modernt, men det är också ett material som är väldigt lätt att rengöra, något som gör det perfekt att använda i köket.

Men att arbeta och montera glas är inte det allra lättaste och det behövs rätt kompetens och kunskap för att det ska ske säkert och få ett snyggt och önskat resultat. Därför kan vi på Milessons Glas hjälpa dig, vi är experter på stänkskydd för kök i hela Malmö, och hjälper dig gärna från spännande idé hela vägen till ett slutfört och perfekt resultat.

Ett stänkskydd, även kallat glaspanel, kan med fördel användas i köket, antingen på hela väggar eller bara utvalda partier, och det kan även sättas över snygga tapeter för att ge en riktig trendig känsla samtidigt som det släpper in lite färg.

Där får glaset helt enkelt ett helt nytt liv och en snygg design som gör köket mer personligt och trivsamt. Genom att installera ett stänkskydd i köket så skyddar du även väggarna runt spris och köksbänk från både olja, matstänk, vatten och os, något som håller kökets kvalitet och höga standard längre. Så fort det har kommit stänk på glaset är det också mycket lättare att ta bort då du enkelt kan dra en trasa över partiet. Men en glaspanel behöver inte bara användas för köket, de kan med fördel även användas i både badrum och tvättstuga, vi på Milessons Glas är flexibla och tar oss gärna an nya utmaningar.

Vi beställer och monterar din nya glaspanel för kök

Oavsett i vilket rum du öskar ha din nya glasdetalj så har vi både kunskapen och kompetensen för att hjälpa dig i alla lägen. Vi kan det här med glas och följer dig hela vägen från idé där vi hjälper dig välja ut rätt glas och mått, till att beställa glasen, montera upp dem och sedan säkerställa att resultatet ser perfekt ut.

Med 30 års erfarenhet har vi blivit proffs på all form av glaspanel för kök i hela Malmö, samt många andra typer av glas. Vi har utbildad och professionell personal som fokuserar på varje kunds önskemål.

Vi arbetar därför flexibelt samtidigt som vi alltid ser till att ge dig det resultat som är bäst lämpat för ditt hems förutsättningar. Välkommen att höra av dig till oss för inspiration, tips eller för att få en offert på dina glasdrömmar.

Begär offert

Oavsett ditt behov så hjälper vi dig. Skicka in din förfrågan nedan så återkopplar vi inom 48 timmar.

  Förnamn: *

  Efternamn: *

  E-post: *

  Telefon:

  Tjänst:

  Hur kan vi hjälpa er?