Glasräcke är både
snygg och säkert

Montering och installation av ett glasräcke på altanen, balkongen, verandan, uteplatsen eller inomhus – i form av ett trappräcke, har många fördelar.

För det första är det av ren säkerhet, för att fungera som ett skydd så att man inte trillar och slår sig. För det andra så sätter man inte en barriär för naturen eller utomhusmiljön, utan släpper snarare in den och låter din utomhusplats bli en slags förlängning av den kringliggande miljön. Och till sist så är glas ett både vackert, snyggt och väldigt modernt material att använda sig av både utanför och inne i hemmet. Ett trappräcke i glas blir i sig en otroligt härlig inredningsdetalj som också öppnar upp hemmet och ger det en mycket rymligare känsla.

Vi på Milessons Glas är experter på alla typer av glas och kan hjälpa dig att skaffa ett trappräcke i glas, glasstaket eller ett glasräcke i Malmö som fungerar perfekt i ditt hem.

Vi fixar dina glasräcken i Malmö snabbt och kostnadseffektivt

En idé kan kännas långt från ett slutfört resultat, men med vår hjälp kan dina glasdrömmar både snabbt och även kostnadseffektivt komma i uppfyllelse. Vi arbetar i Malmö med alla former av glas och har både kompetent och utbildad personal som snabbt kan räkna ut vilket typ av glas du behöver och hur det ska monteras på bästa och säkraste sätt.

 

Begär offert

Oavsett ditt behov så hjälper vi dig. Skicka in din förfrågan nedan så återkopplar vi inom 48 timmar.

  Förnamn: *

  Efternamn: *

  E-post: *

  Telefon:

  Tjänst:

  Hur kan vi hjälpa er?