Måttanpassad spegel
efter dina önskemål

En spegel gör mer för ett rum än vad du kan tro. Den fungerar inte endast som dekoration utan ger också ett rum rymd och får det att kännas luftigare.

En måttanpassad spegel gör det möjligt att placera den var du vill i ett rum och på samma gång få den att smälta in på ett naturligt och sömlöst sätt. Vi på Milessons glasmästeri hjälper dig att skräddarsy speglar med dina krav och rummets förutsättningar i åtanke. Vi bearbetar, skär och monterar din spegel i alla typer av utrymmen. Det är ett enkelt sätt att få ett rum att kännas större och skapar dessutom ett genomtänkt och stilrent intryck.

En spegel fångar reflektioner och ljuset på ett vackert sätt vilket gör hemmet mer levande. Vi ser fram emot att få hjälpa dig vid både tillskärning och montering av er måttanpassad spegel.

Oavsett om du är ute efter en fyrkantig, trekantig eller rund spegel hjälper vi dig.

Vilken form du väljer på spegeln är helt upp till dig. Vi erbjuder olika utseenden där du kan välja om du vill ha en fyrkantig, trekantig, oval eller rund spegel. Dessutom kan du välja om du vill ha en spegel som drar mer åt det gråa hållet eller om den ska ha en mer bronsaktig ton.

Beroende på hur den övriga inredningen i rummet ser ut och var den ska placeras kan detta göra otrolig skillnad.

Spegeln kan vara enkelslipad eller fasettslipad och du väljer den variant som du föredrar. En fasettslipad spegel passar till exempel om du har en fin antik ram som du vill förvandla till en vacker spegel.

För ökad säkerhet erbjuder vi även säkerhetsspeglar som är konstruerade på så sätt att de inte ger ifrån sig glassplitter om spegeln skulle gå sönder.

Hur går det till?

När du bestämt dig för hur din spegel ska se ut och vilka mått du önskar är det dags för montering.

Vi kan montera din spegel på olika sätt – antingen genom att limma den på väggen för ett diskret utseende eller genom montering med beslag för att av- och påhängning ska bli så enkel som möjligt.

Detta är smidigt om ni till exempel bestämmer er för att måla om väggen vid ett senare tillfälle.

Hör av dig till oss!

Kontakta oss på Milessons Glas så hjälper vi dig med både med tillverkning och montering av en ny måttanpassad spegel i Malmö.

Låt fantasin flöda och gör hemmet, kontoret, gymmet eller butiken mer levande!

Begär offert

Oavsett ditt behov så hjälper vi dig. Skicka in din förfrågan nedan så återkopplar vi inom 48 timmar.

  Förnamn: *

  Efternamn: *

  E-post: *

  Telefon:

  Tjänst:

  Hur kan vi hjälpa er?