Vi monterar och
levererar golvglas

Ett glasgolv hjälper till att släppa in dagsljus vilket bidrar till att behovet av lampor och annan artificiell belysning minskar.

Rum och ytor som annars hade känts mörka och instängda öppnas upp på ett unikt sätt genom att släppa in det naturliga ljuset i byggnadens centrala delar. Detta får inte bara interiören att se mer inbjudande ut, utan bidrar även till en positiv effekt på hälsa och välmående.

Med transparenta glas erbjuder vi på Milessons Glas dig ett unikt sätt att skapa ett vackert intryck i ditt hem och hjälper dig att ta tillvara på ljuset utifrån. Vi anpassar oss efter dina behov och krav och skräddarsyr ett golv som uppfyller dessa. Det kan handla om allt från ljud, design, värmeisolering, tjocklek och brandsäkerhet. Ett golv eller trappsteg i glas öppnar nämligen inte bara upp mellan våningsplanen utan ökar även brandskyddet i hemmet. Ett glasgolv kombinerar hållbarhet och säkerhet med stil och design.

Säkra golvglas efter dina önskemål

Ett laminerat golvglas förhindrar allvarliga skador om glaset skulle gå sönder. Härdat glas med flera glasskikt inklusive mellanskiktsfilmer och flera delar av bärande glas optimerar säkerheten och gör att eventuellt krossat glas stannar kvar mellan skikten i stället för att spridas i rummet.

Beroende på var du önskar placera ditt golvglas, hur stor yta det ska täcka samt hur hög belastning det ska utstå gäller olika tjocklekar. Vi erbjuder ett komplett utbud av glas för både trappor och golv. Berätta vilka just dina önskemål är så hjälper vi dig med resten.

Begär offert

Oavsett ditt behov så hjälper vi dig. Skicka in din förfrågan nedan så återkopplar vi inom 48 timmar.

  Förnamn: *

  Efternamn: *

  E-post: *

  Telefon:

  Tjänst:

  Hur kan vi hjälpa er?