Din glasmästare i Skåneregionen

Med över 50 års erfarenhet är vi ett glasklart val när det kommer till montering, installering, underhåll och reparationer av flera typer av glas.

Med stor kunskap och kompetent personal sköter vi alla dina glasbehov både smidigt, effektivt och till ett bra pris.

Det finns många fördelar med glas av olika slag om det så är för att släppa in solljuset i hemmet eller på arbetsplatsen, skapa väggar som är transparenta, skapa en snygg inredning och så vidare. Men glas är ett material som behöver kunskap för att hanteras rätt och säkert, därför är det alltid bäst att ta hjälp av en glasmästare.

Milessons Glas är din glasmästare i Skåneregionen, här arbetar vi professionellt med många olika typer av glas.

Vi har möjlighet att ge förslag på vilket glas som passar bäst för ert syfte, leverera det till er och installera eller montera det rätt för ett hållbart och snyggt resultat. Som glasmästare har vi hand om glas i många olika syften, vi kan hjälpa dig reparera ett fönsterglas snabbt och kostnadseffektivt.

Ett trasigt fönster vill man gärna fixa fortast möjligt, och med vårt flexibla arbetssätt så kan vi spara dig både tid och pengar.

Vi är alltid redo med enkelglas i bilen, något som ger oss möjlighet att byta glas på plats istället för att ha med hela fönsterbågen till verkstaden.

Vi erbjuder även underhållning av fönsterglas, något som kan behövas emellanåt.

Underhållning som nya tätningslister kan dra ner på uppvärmningskostnaderna om fönsterna tidigare släppte in mycket kalluft. Och för dig som är i behov av inredningsglas så finns det även mycket hjälp att hämta här hos våra utbildade och kompetenta personal.

Ta kontakt med en
glasmästare för nästa projekt!

För nya projekt där även installering av inredningsglas och nya fönster står på agendan så är det viktigt att det sker rätt redan från början, något som vi på Milessons Glas kan hjälpa dig med.

Vi har möjlighet att vara med från idé till slutresultat och arbetar alltid flexibelt för att möta våra kunders behov och önskemål.

 

Begär offert

Oavsett ditt behov så hjälper vi dig. Skicka in din förfrågan nedan så återkopplar vi inom 48 timmar.

  Förnamn: *

  Efternamn: *

  E-post: *

  Telefon:

  Tjänst:

  Hur kan vi hjälpa er?