Öppna upp rummet med inredningsglas

Glas i inredning är något som är både snyggt och som har många fördelar.

Inredningsglas får rummen att se mycket öppnare ut och ljuset utifrån får lov att vandra och sprida sig på ett bättre sätt. Detta gör att rummen blir ljusare på ett mer naturligt sätt och höjer både humör och energinivån. Att använda sig av inredningsglas på kontor är därför mycket vanligt för att skapa en härligare arbetsmiljö.

Genom en installation av inredningsglas får ni väggar som är mer levande än vanliga väggar, ger insyn i kontorsrum och konferenssalar, något som i sin tur hindrar isolering och ger istället alla en känsla av samhörighet och transparens.

Det blir nu även lättare att se om mötesrummen är tagna utan att behöva knacka på och störa och lättare att se vart kollegorna är när man behöver råd och hjälp, samt för dem att hitta dig. Detta effektiviserar arbetet och gör så att det flyter på bättre utan avbrott.

Eftersom glas är enklare att rengöra så blir ditt kök snabbt mycket renare och fräschare på samma gång.

Ja, inredningsglas kan ha oändliga användningsområden, både inomhus och utomhus, det är bara din kreativitet som sätter gränserna. För dig som också är sugen på nytt inredningsglas i Malmö så är det bara att höra av dig till oss.

Installation och reparation av inredningsglas.

För dig som har en idé om hur du vill inreda med glas i ditt hem eller på din verksamhet så ställer vi mer är gärna upp. Med lång erfarenhet av glas av olika slag, montering och installation så kan vi hjälpa er från idé till ett lyckat och kvalitativt resultat.

Förutom installation så är vi även specialister på reparation av inredningsglas, och hjälper dig så fort du har ett inredningsglas som behöver bytas ut.

Begär offert

Oavsett ditt behov så hjälper vi dig. Skicka in din förfrågan nedan så återkopplar vi inom 48 timmar.

  Förnamn: *

  Efternamn: *

  E-post: *

  Telefon:

  Tjänst:

  Hur kan vi hjälpa er?