Reparera fönsterglas

Vi reparerar dina fönsterglas

En olycka kan vara framme när som helst och ett fönster kan gå sönder. Det kan handla om att barnen har råkat sparka en boll mot fönstret eller att någon har försökt göra inbrott. Oavsett så kan ett krossat fönster vara både farligt och kännas otryggt, och om det är kallt ute så åker all varmluft från hemmet direkt ut. Så fort en olycka har varit framme så är det bara att kontakta oss på Milessons glas. Vi kan hjälpa dig både snabbt, kostnadseffektivt och med en god service.
Vi satsar starkt på flexibilitet och att kunna stå till tjänst så fort ett fönsterglas har gått sönder. Vi arbetar med att reparera fönsterglas i Malmö och vi hjälper både privatpersoner och företag. När det gäller en reparation av fönsterglas så arbetar vi snabbt. Vi har alltid ett lager enkelglas med oss i bilen, något som gör att vi kan reparera ditt fönster direkt på beställning. Eftersom vi inte behöver ta in glasbågen till vår verkstad för att göra en reparation så får du inte bara ett fönster direkt på plats, du spar också in pengar på arbetskostnader. Tack vare vårt flexibla arbete så effektiviserar vi både reparation och arbetstid.

När du vill reparera fönsterglas i Malmö

Bor du i Malmö och har fått ett trasigt fönsterglas? Då är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig inom kort. Med över 30 års erfarenhet inom glasmästeri så kan du känna dig trygg med vår expertis. Vi arbetar på ett kreativt och flexibelt sätt som tillåter oss att möta varje kunds behov, även med kort varsel, och kommer med en lösning som du blir nöjd med. Ett trasigt glasfönster är en nödsituation som man vill lösa fort, oavsett om det gäller ett fönster på kontoret eller det egna hemmet, och därför arbetar vi efter metoder som möjliggör att vi kan åtgärda skadorna så fort som möjligt.
Utrustade med fönster, kompetenta arbetare och god och flexibel service i bilen så löser vi dina fönsterproblem inom kort. Hos Milessons glas har vi anställda som har stor kompetens och rätt kunskap och utbildning för arbetet och som trivs på sin arbetsplats, några faktorer som vi väger tungt. Som kund kommer du snabbt att märka detta, samt vår vilja att arbeta runt dina behov. Ta kontakt med oss för reparation av dina fönsterglas, eller andra former av glasarbeten.