Golvglas skapar naturligt ljusinsläpp

Ett glasgolv hjälper till att släppa in dagsljus vilket bidrar till att behovet av lampor och annan artificiell belysning minskar. Rum och ytor som annars hade känts mörka och instängda öppnas upp på ett unikt sätt genom att släppa in det naturliga ljuset i byggnadens centrala delar. Detta får inte bara interiören att se mer inbjudande ut, utan bidrar även till en positiv effekt på hälsa och välmående.

Med transparenta glas erbjuder vi på Milessons Glas dig ett unikt sätt att skapa ett vackert intryck i ditt hem och hjälper dig att ta tillvara på ljuset utifrån. Vi anpassar oss efter dina behov och krav och skräddarsyr ett golv som uppfyller dessa. Det kan handla om allt från ljud, design, värmeisolering, tjocklek och brandsäkerhet. Ett golv eller trappsteg i glas öppnar nämligen inte bara upp mellan våningsplanen utan ökar även brandskyddet i hemmet. Ett glasgolv kombinerar hållbarhet och säkerhet med stil och design.

Säkra golvglas efter dina önskemål

Ett laminerat golvglas förhindrar allvarliga skador om glaset skulle gå sönder. Härdat glas med flera glasskikt inklusive mellanskiktsfilmer och flera delar av bärande glas optimerar säkerheten och gör att eventuellt krossat glas stannar kvar mellan skikten i stället för att spridas i rummet. Beroende på var du önskar placera ditt golvglas, hur stor yta det ska täcka samt hur hög belastning det ska utstå gäller olika tjocklekar. Vi erbjuder ett komplett utbud av glas för både trappor och golv. Berätta vilka just dina önskemål är så hjälper vi dig med resten.

Vi på Milessons Glas har arbetat med montering och reparationer av glas i över 30 år. Vi är ett gäng skickliga hantverkare som gör allt för att uppfylla dina önskningar och behov. Det gäller inte bara golvglas utan också andra typer av inredningsglas, måttanpassade speglar samt olika typer av glasreparationer. Det kan handla om fönster, tak, dörrar, partier, golv och väggar. Med vår långa erfarenhet av glasmontering och kreativa tankesätt kan du vara säker på att få en lösning med det slutresultat du önskar. Det finns inga gränser för vad som kan skapas med hjälp av glas.

Vi vänder oss till både privatkunder och företag. Med vår gedigna kunskap och stora engagemang ser vi alltid till att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Kontakta oss för montering av golvglas i Malmö så ser vi till att uppfylla dina krav och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig!