Vi hjälper dig med glasmontering i Malmö

Vi kan glasmontering för olika typer av glas

Det finns många projekt, byggen och idéer som innefattar glas av något slag, vare sig det är glas för fönster, golvet eller inredningen. Detta kan hända både dig som vill renovera hemma eller ert företag som arbetar med byggen av olika slag. Så fort du stöter på ett moment som kräver glas så kan ni med fördel kontakta oss på Milessons glas. Med över 30 års erfarenhet kan vi hjälpa till med all form av glasmontering i Malmö på ett professionellt och kvalitativt sätt som blir ett snyggt och perfekt resultat. Med vår expertis hjälper vi inte bara med att montera glas, vi hjälper dig mer än gärna redan från idé till slutresultat. Vi kan ge tips råd om vilket typ av glas som är bäst för ett specifikt användningsområde, vilken placering som är smartast och säkrast, vilken monteringsform som är lämpligast och så vidare. Vi bryr oss om era glasrelaterade projekt och vill därför lämna er med ett resultat som är rakt igenom professionellt och hållbart.
Tack vare vår långa erfarenhet och kompetenta och utbildade personal så är vi specialister inom många typer av glasmontering.

Vi har möjlighet att utföra glasmontering i Malmö av alla följande typer av glas:

Enkelglas
Termoglas
Butiksglas
Härdat glas
Lamellglas
Inredningsglas
Säkerhetsglas
Spegelglas
Köksglas
Färgat glas

Kontakta oss när du vill montera glas

Så fort vi har kommit fram till vilket typ av glass som ni behöver för ert projekt så gör vi en beställning på detta glas och sköter monteringen åt er. Vi arbetar nära vår glasgrossist, något som garanterar att vi kan lova snabba leveranser och ett effektivt arbete. Med ett samarbete med oss så kan vi se till att ni får bästa möjliga glas, att det levereras snabbt och monteras skickligt så att ni kan fokusera på resterande arbete som ni har att utföra. Vi fokuserar mycket på kompetens och flexibilitet och försöker alltid att möta våra kunders behov med smarta lösningar och en god service. Vår personal är utbildade och professionella och trivs på sin arbetsplats, något som ni garanterat kommer känna av direkt vid första kontakt. Du kan kontakta oss eller begära en offert genom att antingen mejla eller ringa så gör vi allt vi kan för att möta era behov så snabbt och kvalitativt som möjligt.